Bizim ile çalışmak ayrıcalıktır

Kurumsal

Konya'da 2011 yılında, alanında uzman kişiler tarafından kurulan Bizim Etiket, serigrafi etiket sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız, profesyonel yönetim kadrosu, tecrübeli personeli ve teknolojik makine parkuru ile sektöründe ileride gelen firmalar arasında yerini almıştır. Sürekli gelişen ve değişen teknolojilere paralel olarak makinelerini yenileyen BİZİM Etiket en iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmeyi amaç edinmiştir.BİZİM ETİKET tecrübesine tecrübe katarak sektörde emin adımlarla ilerlemektedir.

Firmamız; Metal Etiket, Makina Etiketi, Opak Etiket, Leksan Etiket, Alüminyum Etiket, Leksan Panel, Damla Etiket ve kullanım yerine göre özel etiket çeşitleri ile sektöründe hedef kitlesinin istek ve beklentilerini en kısa sürede, en iyi şekilde karşılayarak istikrarlı bir hizmet sunmaktadır. Yurt içi pazarda belirli bir paya sahip olan Bizim Etiket, kalite anlayışını evrenselleştirmek için belirlemiş olduğu ilkeler ışığında yoluna devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu güne sektöründe tecrübe, kalite ve güven ile oluşturduğu kurum felsefesini, hedef kitlesinin ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiren Bizim Etiket, çağın ihtiyaç ve şartlarına göre teknolojik alt yapısını da her geçen gün geliştirmektedir. Kurumsallaşmanın bilinciyle hareket eden Bizim Etiket, amacı doğrultusunda, vizyonuyla başarı çıtasını her geçen gün yükselterek, kalite politikasından da ödün vermemektedir.

Ürün çeşitliliği ve yüksek üretim kapasitesiyle serigrafi etiket sektöründe kaliteli hizmet sunarak müşterilerinin takdirini kazanmıştır. Müşterilerine vermiş olduğu güven ve istikrar doğrultusunda Bizim Etiket, sektöründeki çalışmalarına büyük bir titizlikle devam etmektedir.

BİZİM için müşteri memnuniyeti birinci sırada gelir. Bu sebeple hizmet anlayışımız; hizmette sınır ve sinir yoktur.

Ürün Çeşitliliği ve Yüksek Üretim Kapasitesi

whatsapp